letters002.jpg
MADEBYFISH 3335.jpg
houten letters Julia.jpg
taarttopper.jpg

> Klantenservice


Op deze pagina vind u een antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, mail ons: info@madebyfish.nl

 

Levering

- Wat is de levertijd?

Wij streven er na om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te versturen, mocht dit onverhoopt niet lukken dan nemen wij kontakt met u op.

Leveren jullie ook in België en Duitsland?

ja, geen probleem! Let wel dat de verzendkosten dan hoger zijn dan € 8,50, vanaf € 75,00 is verzenden gratis.

 

MDF letters en afbeeldingen

- Gaan jullie bij de letterhoogte uit van de hoofdletter of de kleine letters?

We gaan altijd uit van de hoofdletter hoogte, ook als u alleen kleine letters besteld. Een g is weer hoger dan een e, vandaar dat we voor de hoofdletterhoogte hebben gekozen. Deze is nl meestal bij alle letters gelijk. In sommige gevallen wijken we hier ook wel vanaf hoor, als u dit wenst dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld. Meer info hier

 

- Waarom zijn de randen zwart?

Het mdf wordt met de laser gesneden, hierdoor wordt het mdf “doorgebrand”, vandaar dat het een brandluchtje kan hebben, dit verdwijnt vanzelf na een paar dagen.

 

- Worden bij het lettertype fontdinerdotcom luvable ook de hartjes bijgeleverd?

Ja, natuurlijk, what you see is what you get. Let er wel op dat niet iedere letter hartjes heeft, dus wat je op je beeldscherm ziet word geleverd.

 

- Ik wil het MDF beplakken met behang d.m.v. behanglijm, maar deze komt steeds los, wat doe ik fout?

Het MDF heeft een sterk zuigende eigenschap, uw behanglijm trekt in het mdf. Er zijn twee mogelijkheden, als eerste kunt u het MDF eerst behandelen met grondverf of Gesso. Of u kunt een aantal lagen (2 à 3) behanglijm op het MDF aanbrengen, laten drogen en dan het behang erop plakken.

 

- Ik heb het mdf geschilderd, maar nu trekt het wat krom?

Dit kan soms gebeuren bij het mdf van 4mm dik, het beste is om het mdf ook aan de achterkant te schilderen.

 

- Waarom is het mdf niet geschikt voor buiten?

Het mdf dat we gebruiken is geen watervaste mdf en zal onbehandeld dus vocht opnemen uit de omgeving. Door het mdf goed te gronden en in  meerdere lagen af te lakken zou het eventueel buiten gebruikt kunnen worden, maar hier geven wij geen enkele garanties voor!


- Hoe bevestig ik het mdf/kunststof tegen bijv. een muur?

U kunt dit op verschillende manieren doen:

  1. in onze webshop verkopen we twinstick™ foam pads, met deze plakkers kunt u de letters op zowel gladde als gestructureerde ondergronden plakken. De pads verkopen we in verschillende diktes, wilt u de letters van de muur af gemonteerd hebben dan kiest u de dikke variant. Door de hoge plakkracht van de twinstick™ foam pads kunnen wij niet garanderen dat bij verwijderen de ondergrond ongeschonden blijft.
  2. Montagekit, kan op nagenoeg alle ondergronden. Bij grote/zware figuren/letters zal het wel wat lastiger aan te brengen zijn omdat de montagekit niet meteen droog is, u zult hulpmiddelen nodig hebben om het tijdelijk op z’n plaats te houden.
  3. In onze webshop verkopen we easyfix afstandshouders, waarmee u de letters op afstand van de muur kunt monteren. U schroeft het ene deel op de muur en het andere deel plakt u op de letter, waardoor u de letter alltijd eenvoudig kan verwijderen en terugplaatsen.
  4. Spijkers/schroeven, aan te raden als u de figuur/letters gaat gebruiken als bijv. kapstok.

 

LET OP! Kinderen kunnen het mdf van de muur trekken, daar moet u wel rekening mee houden als u uw keuze maakt. Wij geven nooit hechtingsgaranties, omdat iedere situatie anders is en wij hier geen invloed op uit kunnen oefenen.


- Waarom zit er prijsverschil tussen verschillende lettertypes?

Sommige lettertypes zijn wat bewerkelijker dan andere. Bij deze is de lasermachine langer bezig om ze uit te snijden. Dit zorgt voor het prijsverschil.

 

Prepay betaling

- Wat is het rekeningnummer van Madebyfish.nl

Als je gekozen hebt voor Prepay kun je het totaalbedrag, binnen 5 dagen, over maken naar ons bankrekeningnummer IBAN: NL60 RABO 01130.32.978 / BIC: RABONL2U t.n.v. Madebyfish.nl

onder vermelding van uw ordernummer en naam.

 

Plakfolie

- Hoe kan ik de sticker(s) het beste plakken?

download hier een plakinstructie.


- Ik heb geprobeerd de sticker op een muur te plakken, maar het blijft niet zitten!

De folie is alleen geschikt voor vlakke, droge en schone ondergronden, een gestucte muur is in de meeste gevallen niet geschikt om stickers tegenaan te plakken. Sommige gladgestucte (en daarna gesausde) muren zijn met wat geduld wel te beplakken. Indien u twijfelt sturen wij u graag een proefstukje folie toe om het eerst te proberen. Heeft u een muur waar geen stickers op blijven plakken zou u eens kunnen kijken bij de mdf figuren en letters, daarbij is de ondergrond (in de meeste gevallen) geen probleem!


- Ik heb de sticker ergens op geplakt, maar wil hem nu ergens anders opplakken, kan dit?

De stickers zijn voor eenmalig gebruik.


- Ik wil de stickers verwijderen, hoe kan ik dat het beste doen?

Als u de sticker er zo vanaf gaat trekken zal er veel lijm blijven zitten (vooral als hij langer dan een jaar erop zit). Maak de sticker iets warm (met bijv. een fohn) en kijk of de lijm er nu wel mee vanaf gaat. De resterende lijm kunt u verwijderen met lijmverwijderaar, let er wel op dat de ondergrond hier tegen kan!

 

- Kan de plakfolie ook buiten gebruikt worden?

Ja, dat is geen enkel probleem! Deze folie gebruiken we ook voor reclameborden en auto’s (vlakke delen) e.d. en is buiten minimaal 8 jaar gegarandeerd tegen verkleuring. Wat wel belangrijk is dat de ondergrond geen vocht op kan nemen (bijv. ongelakt hout).

 

Kinderfeestpakketten

- Hoelang van te voren moet ik een pakket bestellen?

Ook voor de pakketten geldt een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Mocht er een materiaal niet op voorraad zijn dan nemen we snel contact met u op.


- Ik heb een pakket besteld waarbij ik de namen door moet geven, hoe kan ik dit het beste doen?

Stuur ons een mailtje met de namen en uw gegevens.

 

Eigen ontwerp of logo

- Ik heb een eigen ontwerp/logo en wil graag weten wat dat gaat kosten.

Mail ons het ontwerp (.pdf, .ai, .jpg) met duidelijk de maten en materialen vermeld. Wij zullen een geheel vrijblijvende offerte voor u maken.


- Hoe moet ik een eigen ontwerp aanleveren zodat jullie het kunnen maken?

Bij de offerte ontvangt u een beschrijving hoe aan te leveren.

 

Algemene vragen

- Wat is jullie minimum orderbedrag?

Het minimale orderbedrag in onze webwinkel bedraagt € 10,00 exclusief order- en verzendkosten. Helaas kunnen wij hier niet van afwijken.

 

- Ik wil graag mijn bestelling annuleren, kan dit?

bij betaling gaat u akkoord met onze voorwaarden. Dit houd in dat alle producten die wij speciaal voor u maken, na betaling, niet geannuleerd kunnen worden.

Hebben wij uw bestelling nog niet klaargemaakt dan is het in de meeste gevallen wel mogelijk om te annuleren, neem hiervoor ten alle tijden z.s.m. kontakt met ons op.

 

- Ik wil graag op rekening betalen, is dit mogelijk?

nee, dat is niet mogelijk. Wij nemen een opdracht pas in productie als het volledige bedrag betaald is.

 

Problemen zijn er om op te lossen

- Ik heb een bestelling ontvangen maar nu is de inhoud beschadigd, wat nu?

We proberen alle bestellingen zo goed mogelijk in te pakken, helaas gaat er soms ook wel eens wat mis bij de vervoerder. Ziet u bij ontvangst dat de doos beschadigd is, neem hem dan niet in ontvangst, en neem meteen contact met ons op. Heeft u de bestelling wel geaccepteerd, maak dan minimaal 5 foto’s en mail die door. Wij zullen ervoor zorgdragen dat uw bestelling snel opnieuw verzonden word.

 

Neem voor vragen/opmerkingen over je bestelling contact op via info@madebyfish.nl

Welkom letters.jpg